عموما وقتی صحبت از خام فروشی مطرح می شود بیشتر مساله خام فروشی نفت به ذهن متبادر می شود. واقعیت اما این است که مساله خام فروشی به هیچ وجه محدود به نفت و پتروشیمی نبوده و ابعداد بسیار وسیعتری را در برمی گیرد که خام فروشی، فرهنگ، ادبیات، شاخصه های تمدنی و هنر از آن جمله اند.
کشور ما ایران باوجود بهره مندی از شاخصه های تمدنی سترگ و سبقه طولانی که در زمینه هنر و ادبیات دارد، شاخص های تمدنی آن از طریق رسانه های نوین به مردم جهان شناسانده نشده اند.
همین موضوع باعث شده این روزها جای خالی اسطوره ها و شخصیت های تاریخی ایران در تولیدات سینمایی، پویا نمایی و صنعت بازی های رایانه ای به شدت احساس شود.
پرویز کرمی رییس مرکز و دبیر ستاد فناوریهای نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این رابطه به جهان صنعت می گوید:
اگر قرار است فرهنگ غنی و مقتدر ایران اسلمی به جامعه جهانی معرفی شود این اتفاق می بایست به بهترین شکل، با بهترین بسته بندی و با بهره گیری از فناوری های روز همچون هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء و آی تی و آی سی تی بیافتد.
آقای کرمی اضافه می کند: یکی از اقداماتی که معاونت علمی خصوصا امسال انجام داده است راه اندازی خانه های خلاق و نوآوری در حوزه های بیست گانه صنایع خلاق و فرهنگی بوده است. این خانه های خلاق و فرهنگی به وجود خواهد آمد و البته اساسا کار این ها توسط بخش خصوصی صورت می گیرد اما تسهیلات و حمایت های لازم از سوی معاونت علمی ارایه می شود.
ژانر:
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید ورود/عضویت