بیتردید شوراها حلقه اتصال بین مردم و حاکمیت محسوب میشوند. شوراها، نهادی هستند که به نمایندگی از مردم از سطح روستا، شهر، شهرستان، استان و تا شورای عالی استانها، جامعه را نمایندگی می کنند.
وی افزود: البته به علت تأخیر در شکلگیری شوراها، نتوانستیم منویات قانون اساسی را در ارتباط با شوراها و نقش آفرینی آنها در کشور اجرایی کنیم.
رئیس شورای عالی استانها خاطرنشان کرد: در فصل ۷ قانون اساسی، شوراها از ارکان تصمیم گیری معرفی شدهاند ولی در واقعیت فاصله جدی میان این مطالبه و حق قانونی مردم وجود دارد. هر حرکتی در جهت قرارگیری شوراها در حوزههای تصمیمگیری و مداخله مردم در امور کشور باید پررنگتر شود.
در این دو سال تلاش کردیم شورای عالی استانها را به سطح قابل قبولی از مطالبات قانونی برسانیم
سروری ادامه داد: بیتردید شوراها از هر جریان سیاسی با وجود ۱۲۶ هزار عضو که با رأی مردم انتخاب شدهاند، تأثیرگذاری و نقش آفرینی بیشتری دارند.
رئیس شورای عالی استانها، بیان کرد: نظام شورایی، جلوه تشریفاتی به خود گرفته بود و در حوزه مسئولیتهای قانونی ورود جدی نداشت و ما در این دو سال تلاش کردیم شورای عالی استانها را به سطح قابل قبولی از مطالبات قانونی برسانیم.
اصل اساسی ما در جلسات با مسئولان، تبلیغاتی و نمایشی نبودن آنها بوده است
وی اظهار داشت: در همین راستا تلاش زیادی در جهت رشد تعامل با دستگاهها صورت گرفته است تا تعاملی همراه با شفافیت و به صورت مطالبهگرانه شکل بگیرد.
رئیس شورای عالی استانها با اشاره به سه جلسه شورای عالی استانها با رئیس جمهور و جلسات دیگری با ریاست مجلس، معاونتهای رئیس جمهور و وزرای مختلف، افزود: اصل اساسی ما در این جلسات، تبلیغاتی و نمایشی نبودن آنها بوده است، بلکه هدف ما، استیفای حقوق شوراها بوده که در این تعاملات پیگیری شده است.
سروری بیان کرد: خوشبختانه در جلسه با رئیسجمهور هشت دستور سریع ابلاغ شد که یکی از نتایج آن تهیه و تدوین اصل اول برنامه توسعه کشور با همکاری وزارت کشور بود.
رئیس شورای عالی استانها خاطرنشان ساخت: در بحث بودجه و ارسال آن به شورای عالی استانها نیز باید آیین نامهای در این خصوص تهیه شود تا حدود اختیارات و وظایف و نقطه نظرات شورای عالی استان ها در قانون مشخص شود.
سروری با اشاره به جلسات شورای عالی استانها با
ژانر:
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید ورود/عضویت