1- به هیچ وجه منظور از این پست این نیست که فرزند و نوجوان شما نباید در مراسمهای مذهبیای مثل شب قدر شرکت کنه! اتفاقا این مراسمها میتونه تاثیر مهمی در شکل گیری بنیانهای اخلاقی شخص داشته باشه! من بعید میدونم این روزها جاهای زیادی پیدا بشه که اونجا به افراد بگن دروغ و تهمت و مسخره کردن بده و از جوانمردی صحبت کنن و خب هر فضای تربیتیای هم ممکنه آسیبهای خودش رو داشته باشه حتی محیط خانواده و مدرسه!
2- نکتهایکه وجود داره اینه که پدر و مادرهای عزیز، همونطور که روی لباس و خورد و خوراک فرزندتون حساسید که چی بپوشه و چی بخوره، لطفا روی ورودی اطلاعات بچهها هم حساس باشید. خانواده مذهبیای که فرزندت رو با خودت میبری برای شرکت در شب قدر، قبلش بررسی میکنی که سخنران اون مراسم با سواده یا صرفا مجلس گرم کنه؟ تا حالا شده از فرزندتون بپرسید عزیزم امشب از این مراسم چی یاد گرفتی؟!
3- هدف از شرکت دادن نوجوانها در این مراسمها، آشنا کردنشون با اخلاقیات و معارف دینی هست! بیشتر مراسمهایی که برگزار میشه برای سنین بالا مناسب هست تا نوجوان. ادعیه و آیات قرآن بدون ترجمه و تفسیر صرفا خونده میشه و به راحتی از کنارش رد میشن و نوجوان از این نظر اطلاعاتی کسب نمیکنه! به نظرم پدر و مادری که دغدغهی شرکت فرزندشون در مراسمهای مذهبی رو دارن، اگر در این شبها فرصتی رو اختصاص بدن و خودشون در این باره با فرزندشون صحبت کنن، تاثیر و نتیجهی بهتری خواهد داشت.
.