آقای بهرام شکوری در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما:
توان شرکتهای داخلی ساخت ماشین آلات که بزرگترین آن هپکو است، بیشتر در ساخت ماشین آلات راه سازی است؛ ضمن اینکه ظرفیت این شرکت نیز در سال ۱۳۹۹ تولید هزار و ۸۰۸ دستگاه بوده که از این میزان تنها ۲۱ ماشین تولید کرده و از تعداد تنها یک ماشین در حوزه ماشین آلات معدنی بوده است.
مدتی است وزارت صمت با دخالت در بازار و ایجاد ممنوعیت و محدودیت برای واردات ماشین آلات معدنی، باعث شده قیمت ماشین آلات در داخل کشور سه تا چهار برابر قیمت جهانی شود.
بخشنامه اخیر، واردات ماشین آلات معدنی زیر ۵ سال مجاز شمرده است، اما با توجه به آنکه در دنیا عمر استهلاک ماشین آلات معدنی ۵ سال در نظر گرفته شده، به ندرت ماشینی با چنین شرایطی برای خرید در دسترس است.
او اعتراف کرد فعالان معدنی ماشینهای زیر ۱۰ سال یا ۱۵ سال را وارد کنند، اما در اظهارنامه مستندات را به گونهای تنظیم میکنند که ماشین زیر ۵ سال برای واردات ثبت میشود، در صورتی که خلاف واقع است و تخلف صورت میگیرد.
پیشتر سایت خبری بولتون نیوز با خبری به عنوان "معرفی سودجویان واردات ماشین آلات و تجهیزات سنگین که کمر به نابودی هپکو بستند" افشاگری کرد و در این خبر از بهرام شکوری رییس هییت مدیره شرکت کانی گستر ماد و شرکت گوهر صنعت فرتاک به عنوان یکی از افراد فعال در زمینه واردات ماشین الات معدنی نام برد.