خودم با اینجایی که میگه "وسعت شخصیت هر فرد ٬ توسط بزرگی مشکلی که می تواند او را از حالت منطقی بیرون آورد ٬ تعریف می شود"
خیلی حال کردم 02:02
---------------------------------------------------------------------
ویدیو اوپنهایمرو ببینید که فیلم چند وقت دیگه میاد و همه ذوق داریم براش
• همه چیز درباره ی اوپنهایمر| پدر بمب ا...
----------------------------------------------------------------------
زیگموند فروید، پژوهشگر، عصبشناس و روانشناس برجسته، پدر علم روانکاوی و روشهای بالینی درمانی برای افراد با مشکلات روانی بود. فروید در سال ۱۸۸۱ از دانشگاه وین، پذیرش گرفت و سپس، در زمینههای اختلالات مغزی و گفتاردرمانی و شناخت بیماری نادرِ آروشا کالبدشناسی اعصاب میکروسکوپی، در بیمارستان عمومی وین، آغاز به پژوهش کرد. فروید بهعنوان استاد دانشگاه در رشته نوروپاتولوژی، در سال ۱۸۸۵ منصوب شده و در سال ۱۹۰۲ بهعنوان پروفسور، شناخته شد.
۰
یکی از دستاوردهای مهم فروید در توسعه دانش روانکاوی و ارائه روشهای بالینی برای روبرو شدن با دانش آسیبشناسی روانی، استفاده از فنونی مانند بهکارگیری تداعی آزاد و کشف انتقال است. تداعی آزاد روشی است که در آن بیمار هرآنچه را به ذهنش خطور میکند، بیان مینماید. انتقال به معنای آن است که مراجع با درمان گر خود مانند یکی از افراد مهم دوران کودکی اش برخورد میکند به عبارت دیگر احساسات و هیجان هایی را که نسبت به ابژه ی مهمی مانند پدر و مادر داشته به درمان گر خود منتقل می کند.
۰
استفاده از روشهای فروید در رواندرمانی بهعنوان یکی از روشهای پرکاربرد و موثر درمانی درمان اختلالات روانی مطرح است. بنابراین، بررسی دقیق زندگی و دستاوردهای فروید، به عنوان یکی از بزرگترین شخصیتهای علمی در حوزه روانشناسی و روانکاوی، بسیار ارزشمند است.
------------------------------------------------------------------------
#سخنان_بزرگان #نقل_قول #زندگینامه #روانکاوی #سخنان_ناب #جملات_بزرگان #جملات #جملات_انگیزشی
———————-
بیوگرافی,تمدن,جملات طلایی,رابطه جنسی,روانکاوی فروید,زیگموند فروید روانشناسی,زیگموند فروید کیست,سخن بزرگان,سخنان بزرگان,سخنان بزرگان جهان,عشق ورزیدن,فروید زیگموند,مسئولیت پذیری,ناخودآگاه,ناخودآگاه فروید,نظریه فروید,جملات انگیزشی,انگیزشی موفقیت,سخنان انگیزشی,ه