احسان کرمی پس از اعتراضش به برگزاری اجتماع سلامفرمانده در روزهای حادثهی متروپل، خودش در آمریکا در عروسی یک خواننده رپ شرکت کرد، حالا بدون عذرخواهی از مردم به خاطر دورویی و تناقضش، واکنشی عجیب از خود نشان داده است.
صفحهی «مثبت زندگی» پایگاه خبری روزپلاس به تحلیل روانشناسانهی این موضوع پرداخته است:
وقتی در مقام سخن، حرف از ادای دین به ارزش ها میشود؛ طوری که هر انسانی در هر لباسی موظف شود به این ارزش ها ادای دین کند و حق آن هارا ادا کند؛ اما در مقام عمل ارزش ها به صورت گزینشی ، محترم واقع میشوند . بصورتی که هر ارزشی هم دیگر در جایگاه بالایی از اهمیت واقع نشودو مسائل مهمی که شعارشان فریاد زده شده،در مقام عمل، گزینش میشوند و برخی اصلا وارد حیطه واقعی و حقیقی زندگی افراد نمیشود.
وقتی شما در مقام سخن، همه ارکان جامعه را موظف به عزاداری برای متروپول میدانید؛ و برگزاری سرود مذهبی سلام فرمانده را ناقض آداب عزاداری میدانید، و از طرف دیگر در همان ایام، در یک جشن بزرگی شرکت میکنید که قطعا بخاطر ماهیت معروف برگزار کننده آن، تصاویر و اخبارش پخش میشود این یعنی تماما شعار زدگی.
چنین شعار زدگی هایی است مردم را به یکدیگر بی اعتماد میکند. وقتی دیگر مردم یقین میکنند عده ای که به آنها راهنمایی میدهند خودشان اصلا پایشان را در آن راه ها نمیگذارند و فقط مردم را به قدم گذاردن در آن راه توصیه میکنند. و احساس میکنند در میان عده ای منافق که حرف و عملشان یکی نیست، تنها گیر افتاده اند.
شعار زدگی، بی اعتمادی می آورد بی اعتمادی ، خشم و خشم هم راهی را میطلبد برای ابراز آن و این چنین است که مجددا رد پای چنین افرادی پیدا میشود که همچون ریش سفید یک قوم، راه و چاه ابراز خشم را بیان میکنند و خود را همچون دیگر مردم خشمگین نشان میدهند. بی آنکه بگذارند مردم بفهمند همین افراد، یکی از علل این خشم ها هستند.
چنین افرادی، تنها علل بی اعتمادی مردم نیستند، اما هیچ تلاشی هم برای آرامش مردم و افزایش اعتماد آنها نمیکنند.
چرا که سعی میکنند صحنه های اعمال خودشان را تاریک جلوه دهند و تمام نورپردازی صحنه را بر اعمال دیگران متمرکز کنند.F2z9l