روشی است که در آن ناحیهای از مغز که منشا تشنج است را از بین میبرند یا تغییر میدهند. جراحی تشنج اولین روش درمان نیست اما زمانی مورد توجه قرار میگیرد که حداقل دو داروی ضد تشنج نتوانستهاند تشنج را کنترل کنند. هدف از جراحی از بین بردن تشنج یا محدود کردن شدت آن در صورت تجربه ناموفق استفاده از داروها است. در صورتی که صرع کنترل نشود منجر به تعدادی از عوارض و خطرات سلامتی میشود، از جمله موارد زیر:
صدمات جسمی هنگام تشنج
افسردگی و اضطراب
کاهش مهارتهای تفکر
تأخیر در رشد کودکان
بنابراین لازم است که بدون هیچ نگرانی پروسه درمان را سریعتر آغاز کنید تا تیم پزشکی شما، توسط درمان دارویی یا جراحی خطرات احتمالی را کاهش داده یا بطور کامل برطرف کنند. همچنین تعدادی از ارزیابیها قبل از جراحی برای تعیین صلاحیت شما، برای جراحی و چگونگی انجام عمل انجام میشود.
تیم جراحی صرع بیمارستان لقمان و بیمارستان دی به عنوان قدیمی ترین مراکز جراحی شناخته شده و دارای درمانگاه ویژه هستند این تیم متشکل از برترین روانپزشکان، رادیولوژی تخصصی، نورومانیتورینگ، متخصص مغز و اعصاب و فوق تخصص صرع می باشد این تیم حرفه ای پس از مشاوره با بیمار تعیین می کنند آیا بیمار برای درمان صرع و تشنج کاندید جراحی است یا باید از روش های دیگر استفاده گردد. در صورت نیاز به جراحی دکتر محمد صمدیان با مهارت هرچه تمام با تکیه بر سالها تجربه و علم روز جراحی تشنج را انجام خواهند داد.