قهوه نیز مانند هر نوشیدنی دیگری، البته به جز آب، باعث رشد باکتری ها درون دهان می شود که این امر منجر به فرسایش و ساییدگی دندان و مینای آن می شود.یکی دیگر از تاثیرات قهوه بر روی دندان و دهان، بوی بد دهان است، زیرا مقدار آب دهان را به تدریج کاهش می دهد که این امر منجر به رشد سریع باکتری ها در دهان و خشکی دهان می شود و خشکی دهان نیز منجر به بد بو شدن دهان می گردد.
به همین دلیل است که برخی دندانپزشک ها توصیه می کنند که پس از نوشیدن قهوه، آدامس بدون شکر بجوید.از طرفی مقداری از محتویات قهوه پس از نوشیدن به زبان می چسبد.
برای اجتناب از این مشکل، پیش از نوشیدن قهوه، غذا بخورید و پس از نوشیدن آن نیز از یک مسواک مخصوص زبان استفاده کنید.
نوشیدن زیاد قهوه باعث لکه دار شدن دندان ها می شود. این نوشیدنی شامل ماده ای به نام تانن است که نوعی پلی فنول می باشد که در آب تجزیه می شود.
تانن در نوشیدنی های دیگر مانند چای نیز یافت می شود. تانن ترکیباتی رنگی ایجاد می کند که به دندان ها می چسبد و لکی زرد رنگ بر روی آن ها ایجاد می کند.
نوشیدن تنها یک فنجان قهوه در روز می تواند چنین بلایی بر سر دندان ها بیاورد، اما از آنجا که نمی توان قهوه یا چای را به طور کلی از زندگی حذف کرد، بهترین روش پیشگیری از این اتفاق ناخوشایند چیست؟ با ما همراه باشید.
خلاص شدن از دست لکه های قهوه
اگر عاشق قهوه هستید، هیچ نگران نباشید. گاهی دندانپزشک ها می توانند با چک آپ ها و تمیزکردن دندان ها، شما را از شر این لکه ها خلاص کنند، بنابراین اگر عادت به نوشیدن قهوه دارید، حتما به طور منظم به دندانپزشک مراجعه کنید.
اگر عاشق قهوه هستید، مجبور نیستید که حتما آن را کنار بگذارید تا از تاثیرات قهوه بر روی دندان هایتان بکاهید. شما می توانید حتی با نویشدن قهوه نیز دندان های سفید و لبخندی زیبا داشته باشید. فقط کافی است که در نوشیدن آن زیاده روی نکنید و بیش از دو فنجان در روز ننوشید و نیز مسواک زدن و مراجعه منظم به دندانپزشک را نیز فراموش نکنید.
ژانر:
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید ورود/عضویت