در این ویدئو، قصد داریم به توضیح مدار چنج اور اتوماتیک (ATS) بین دو ورودی برق تک فاز و برق ژنراتور بپردازیم. در ابتدا لازم است بطور مختصر با این موضوع آشنا شوید.
فرض کنید از یک ژنراتور اضطراری استفاده میکنید، با قطع برق شهر به صورت خودکار ورودی برق از برق شهری به برق ژنراتور اضطراری جابهجا میشود. در واقع از دو منبع ورودی یک خروجی داریم که در صورت عدم اتصال هر کدام، از ورودی دیگر استفاده میشود. و مزیت استفاده از این مدار این است که هیچ وقت قطعی برق نخواهید داشت.
دیزل ژنراتورها از نظر راه اندازی میتواند به دو صورت باشد. اولی به صورت راه اندازی دستی که بعد از قطع برق، اپراتور باید دیزل را راه اندازی نموده و بعد از تولید ولتاژ و گرم شدن دیزل، مصرف کننده را به ژنراتور وصل کند، و دومی به صورت خودکار میباشد که با قطع برق اصلی باید دیزل به صورت اتوماتیک راه اندازی شده و به مصرف کننده وصل شود و با وصل برق، ژنراتور خاموش گردد. مدار راه اندازی خودکار میتواند در مدلهای مختلف طراحی شود.
تابلو برق چنج اور اتوماتیک ژنراتور به دو روش بسته می شود: تابلو ATS (Automatic Transfer Switch) و AMF (Automatic Mains Failure) . تفاوت این دو در این است که تابلو AMF دارای سیستمی برای کنترل دیزل ژنراتور است ولی تابلو ATS فقط المانهایی برای کنترل بریکر یا کنتاکتور های تابلو برق چنج آور دارد.
فروشگاه البرز الکتریک عرضه کننده تمامی محصولات و.... از طریق سایتwww.alborzelectric به صورت خرید اینترنتی می باشد..
ژانر:
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید ورود/عضویت